TARI is 23 jaar en de leider van de kudde. Ze wordt ingezet om gedrag te spiegelen. Tari is een ster in het aangeven wanneer je gedrag tegenstrijdig is aan je gevoel. Zij zal hier dan ook direct op reageren. Ze is een prachtige merrie die houdt van oprechtheid. Tari is de moeder van een aantal veulens, waaronder Druif die zich ook in de kudde bevindt.

MAXI is een lieve 19 jarige merrie. Ze is dol op mensen en aandacht. Maxi doet graag mee in een coachsessie en biedt zich vaak ook zelf aan! Ze is super braaf, maar weet toch goed aan te geven, wat ze aan jouw lichaam en jouw gedrag kan zien.

FIF is een vrolijke en gevoelige merrie, die voor alles in is. Lekker knuffelen, geborsteld worden, wandelen. Ze is een tikje eigenwijs en krijgt graag alle aandacht. Zodra je met je focus niet bij haar bent of niet eerlijk bent over wat je voelt heeft zij dit direct door en zal zij hierop reageren.

DRUIF is een 10 jarige merrie en de dochter van Tari. Druif is nergens bang voor en dol op mensen. Ze heeft het coachen van veulen af aan meegekregen en ze geniet van alle aandacht. Ze zorgt vaak voor een ondeugende dynamiek tijdens de sessie en weet de coachée aan te zetten tot reflectie op het eigen gedrag.

SPRUIT is de enige man in de kudde. Spruitje is een kleine Tinker met een groot hart. Hij deinst nergens voor terug, is dol op aandacht en heeft oog voor wat er gebeurt in een coachsessie.