JUST BE YOU

25 september 2020

Hoe vaak hoor je het wel niet? Je moet gewoon jezelf zijn. Ik hoor je denken….ja makkelijker gezegd dan gedaan.Het is niet altijd zo makkelijk maar het is zeker mogelijk met een beetje moed. En weet je….. eigenlijk ben je altijd jezelf. Het enige dat de connectie met jezelf verstoort zijn je gedachten. Je gedachten die soms continu aanwezig zijn – in je werk, je relaties en je zorgen. Ze oordelen over veel situaties, maar ook over wie je bent of zou moeten zijn. In sommige gevallen gaan je gedachten zelfs je denken overheersen en lukt het niet meer om ze stop te zetten.

Wanneer je denkt dat je je gedachten bént, dan heb je het gevoel dat je overal en nergens bent. Je wordt een speelbal van emoties en gevoelens die je overal naar toe voeren, behalve naar jezelf. Daarom is het zo belangrijk dat je je realiseert dat jij niet hetzelfde bent als je gedachten.

Jij bent degene die de gedachten creëert. Zoals ik het vaak ook wel verwoord, het is maar een verhaal. Wanneer je dit beseft, ben je al halverwege op weg. Als je begrijpt dat je je gedachten en emoties niet bent, komt vanzelf de vraag omhoog wie je dan wél bent.

Als coach kan ik jou begeleiden je bewust te worden van de gedachten die je hebt. Door middel van mindfulness oefeningen , de natuur en/ of de paarden leer je ervaren wat het is om jezelf los te koppelen van je gedachten waardoor je vanzelf terug kan komen bij jezelf. Dit doen we niet alleen door erover te praten, maar vooral ook door te voelen, wat je lichaam jou vertelt. Jij bezit een enorme schat aan informatie over jezelf terwijl je, je daar misschien niet eens van bewust bent. Om jezelf te “ont-moeten” ben je van harte welkom bij paardenbloemcoaching.

Paardenbloemcoaching

Ik ben Andrea van Maanen. Het is mijn passie om te coachen met paarden. Wil jij samen met de paarden onderzoeken en ervaren welke gevoelens, emoties en inzichten er onbewust een rol spelen in jouw leven kom dan eens langs voor een introductie sessie. Ervaring met paarden is NIET nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *