Locatie & route

Paardenbloemcoaching biedt iedere week op vrijdag coaching aan op de locatie van EquiDo, een bedrijf dat specialistische, individuele begeleiding aan kinderen biedt. Coaching op andere dagen/ avonden dan vrijdag is te overleggen.

Kledingadvies

Het is goed om tijdens de coachsessies makkelijke kleding te dragen. Houd  rekening met de weersomstandigheden aangezien de sessies met de paarden zoveel mogelijk buiten plaatsvinden. Bij extreem slecht weer kan de afspraak ook in de binnenlocatie plaatsvinden.

Neem bij wisselvallig weer voor de zekerheid regenkleding mee!

Ik adviseer altijd stevige  en dichte schoenen/ laarzen te dragen die vies mogen worden. Met open schoenen en slippers is het niet toegestaan met de paarden te werken.

 

Adres & route

Hoefweg 233, 2665 LB,  Bleiswijk.

Klik voor de route op Google maps

LET OP! Sommige navigatiesystemen brengen u niet naar het juiste adres, neem daarom ook altijd deze routebeschrijving mee.

Vanaf A12 Utrecht/ Den Haag: Neem afslag Bleiswijk en volg borden Bleiswijk (N209). Bij de bloemenveiling/Greenery links afslaan en links aanhouden (Dit is de Hoefweg). Secundair aan de N209 blijven rijden (links houden) tot je een doodlopende straat inrijdt en hier na huisnummer 231 het loodsen terrein rechtsaf op rijdt.

Vanaf Rotterdam/ Delft: Volg de borden Bleiswijk zodat je op de N209 komt. (dit is de provinciale weg tussen Rotterdam en Zoetermeer) Rijd voorbij Bleiswijk. Bij de bloemenveiling/Greenery rechts afslaan en links aanhouden (Dit is de Hoefweg). Secundair aan de N209 blijven rijden (links houden) tot je een doodlopende straat inrijdt en hier na huisnummer 231 het loodsen terrein rechtsaf op rijdt.